КИРИЛЮК ОЛЕКСАНДР ОНИСИМОВИЧ

  • 106

Фото без опису

Народився Олександр Онисимович 01 листопада 1967 року в селі Долинівка та зростав під теплою опікою матері. По закінченню 8 класів Долинівської середньої школи, продовжив навчання в Гайворонському професійно-технічному училищі, де освоїв спеціальність тракториста.

В період 1986-1988 років Олександр проходив строкову службу, після закінчення якої влаштувався працювати на заводі "Актан". З 1992 року він працював у колгоспі ім. Шевченка, спочатку трактористом, а згодом – слюсарем.

Важливо зазначити, що Олександр Онисимович неодноразово виявляв свою відданість Батьківщині. У 2015-2016 роках він брав участь у Антитерористичній операції. З початком повномасштабного вторгнення, а саме з 03 квітня 2022 року він стійко захищав Україну від агресора в Луганській та Донецькій областях, зокрема в районі населеного пункту Авдіївка.
Загинув 21 січня 2024 року під час обстрілу противника біля населеного пункту Орлівка, Покровського району. Донецької області.

Олександр Кирилюк залишив нам спадок великого патріота  та військового. Його відзнаки - "Захисник Батьківщини", "Ветеран війни", "Учасник АТО", "За участь у Антитерористичній операції", а також відзнака Президента від 05 серпня 2022 року "За оборону України" свідчать про його величезний внесок у захист нашої держави.

Інші статті

Всі статті