РЕФОРМА — ЦЕ ПРО ДІТЕЙ І ДЛЯ ДІТЕЙ

  • 63

Фото без опису
Реформа в освіті має глибший зміст, ніж просто оновлення навчальних програм та покращення інфраструктури. Вона полягає в спільних зусиллях, взаємодії всередині громади та прояві ініціативності та небайдужості до долі кожної дитини. Реформа — це про дітей і для дітей, про їхнє здоров'я сьогодні і майбутнє українського суспільства загалом
Не можна оминути того факту, що випробування останніх років позначилися на здоров'ї наших дітей. І нині наш обов'язок — виростити здорове покоління незважаючи на всі труднощі. Якщо ми не можемо повністю усунути стрес, який відчувають наші школярі, ми маємо можливість компенсувати його негативні наслідки через правильне харчування. І саме харчування має надзвичайно важливе значення для здоров'я дітей та підлітків.

В грудні 2023 року завдяки тісній співпраці міського голови Романа Волуйка та депутатського корпусу, за рекомендаціями керівників закладів освіти зроблено крок до забезпечення різноманітного, збалансованого та якісного харчування в закладах освіти. Отже, за кошти міського бюджету на суму 1 347 001, 87 грн було придбано:

🍽 плити електричні з духовкою для КЗ "Хащуватський ліцей" та Червоненської філії КЗ "Хащуватський ліцей";

🧊 холодильник, морозильну камеру, шафу розстійну та сухожар для Бандурівського ліцею;

🥣 посуд, комплект меблів для їдальні, посудомийну машину та конвекційну піч для КЗ "Гайворонський ліцей №2";

✨ вентилятор до вентиляційної системи для КЗ "Гайворонський ліцей №1";

🥄 посуд (чашки, тарілки для перших та других страв) для Долинівського, Бандурівського, Солгутівського, Вікнинського, Казавчинського та Хащуватського закладів дошкільної освіти, а також міських №3 "Калинка", №4 "Малятко", №5 "Дзвіночок" та №6 "Веселка".

Та освітній простір для дітей має бути не лише здоровим, а й безпечним, інклюзивним, розвивальним та цифровим. Тож було придбано:

✔️ шафи в кабінети для Бандурівського ліцею;
✔️ LED-світильники та інтерактивні панелі для КЗ "Гайворонський ліцей №2";
✔️ спортивний інвентар та стелажі для КЗ "Гайворонський ліцей №1";
✔️ дидактичні матеріали для вищевказаних ЗДО.


👉  Це лише початок шляху до створення здорового, активного та успішного суспільства. Віримо, що разом ми зможемо зробити ще більше для наших дітей та майбутнього України. 🌟

🤝 Разом ми формуємо сучасне освітнє середовище, де кожен має можливість розвиватися на повну силу.