ОГОЛОШЕННЯ про проведення конкурсу на визначення суб’єктів господарювання на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів на території села Хащувате

  • 29

Фото без опису

Гайворонська міська рада, як організатор конкурсу, відповідно до рішення виконавчого комітету Гайворонської міської ради від 26 вересня 2023 року № 182 «Про проведення конкурсу на право здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів на території с. Хащувате», оголошує конкурс з визначення суб’єкта господарювання на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів на території с. Хащувате.

Конкурс відбудеться 08 січня 2024 року о 10:00 за адресою: площа Героїв Майдану, 5, м. Гайворон, Голованівський р-н, Кіровоградська обл., 26300.

Конкурсна пропозиція подається особисто чи надсилається засобами поштового зв’язку конкурсній комісії у конверті, на якому зазначаються повне найменування і місцезнаходження організатора та учасника конкурсу, або подається в електронній формі на адресу електронної пошти організатора конкурсу.

Місце подання конкурсних пропозицій: 26300, Кіровоградська область, Голованівський район, м. Гайворон, площа Героїв Майдану, 5, Гайворонська міська рада.

Кінцевий строк подання конкурсних пропозицій до 05 січня 2024 року 17:00 год.

Контактна особа: Ініна Катерина Олександрівна – секретар конкурсної комісії, тел.: (097) 171-16-25.



КОНКУРСНА ДОКУМЕНТАЦІЯ для проведення конкурсу на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів на території міста Гайворон



ЗАЯВА на участь у конкурсі на здійснення операцій  із збирання та перевезення побутових відходів з території міста Гайворон. Конкурсна форма "ПРОПОЗИЦІЯ". Договір на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів.