ГОРБАТЮК ОЛЕКСАНДР МИХАЙЛОВИЧ

  • 131

Фото без опису

Народився Олександр 07 вересня 1980 року. Навчався в ЗОШ №2. Закінчивши 9-й клас, обрав шлях професійного розвитку в Гайворонському професійному аграрному ліцеї де навчався в період 1995 – 1998 років та отримав спеціальність «Тракторист-машиніст широкого профілю, слюсар-ремонтник, водій автотранспортних засобів категорії В і С». Після армійської служби в 2000 році, Олександр повернувся до ліцею та активно працював на посаді слюсаря-ремонтника, згодом був переведений на посаду майстра виробничого навчання. У 2010 році розпочав свою кар'єру на Гайворонській дистанції колії, де проявив високу кваліфікацію, як помічник машиніста незмінної дрезини та машиніст залізнично-будівельної машини (УНО-80).
В 2015 році Олександр переїхав до міста Золотоноша, де не лише пристосувався до нового оточення, але й продовжив освіту в Золотоніській технічній школі Укрзалізниці, надалі поглиблюючи свої знання у сфері залізничного транспорту. Після чого продовжив справу залізничника.

24 лютого 2022 року він не зміг залишитися осторонь та пішов захищати свою родину, місто, країну. Його висловлювання
 "Ми обов’язково вистоїмо! Все буде добре! Треба триматись!"
стали девізом його служби. З травня 2022 року воював у складі окремої ремонтної роти 58 ОМПБр. У листопаді 2023-го був прикомандирований до 2 стрілкового батальйону 6 стрілкової роти.

На жаль, 26 листопада 2023 року старший сержант Олександр Горбатюк героїчно загинув у бою з російськими окупантами на гарячому Донецькому напрямку, в селищі Новодонецьке. Він залишив позаду слід свого самовідданого служіння та любові до рідної країни. Олександр похований у місті Золотоноша. Пам'ять про нього буде завжди жити серед нас.

Інші статті

Всі статті