ДИЧЕНКО ОЛЕКСАНДР ОЛЕКСАНДРОВИЧ

  • 79

Фото без опису

Народився Олександр в селі Покровське (Котовка) 15 липня 1999 року.  З 2005 по 2014 роки навчався в школі, де серед однокласників користувався повагою та авторитетом. Продовжив навчання в Гайворонському професійному аграрному ліцеї та здобув професію маляра-штукатура. Коли постало питання щодо служби в Збройних силах України, він не вагався, так як за приклад мав свого батька та рідного дядька, які на той час були учасниками АТО та проходили службу за контрактом. Тому в березні 2019 Олександр вступив на контрактну службу до ЗСУ, де гідно служив захищаючи український  народ, зберігаючи спокій в наших оселях. Він брав участь у визволенні Херсону та приймав участь в бойових діях на Донецькому та Луганському напрямках.

Олександр, був гордістю для свого батька, підтримкою для матері і прикладом та захистом для своєї молодшої сестри і братика.

Завжди усміхнений, енергійний, непосидючий, він користувався авторитетом серед молоді, за його прикладом хлопці вступали до ЗСУ не вагаючись.

Життя Олександра неодноразово було на волосині, але він не здавався. Помер 17 листопада 2023 року в лікарні, куди потрапив внаслідок ДТП.

Інші статті

Всі статті