ПОВІДОМЛЕННЯ

  • 228

Фото без опису

На виконання Закону України "Про стратегічну екологічну оцінку" 14 листопада 2023 року опубліковані на сайті Гайворонської міської ради та внесені до Єдиного реєстру стратегічної екологічної оцінки  Звіт про стратегічну екологічну оцінку документу державного планування "Стратегії розвитку Гайворонської міської територіальної громади до 2027 року" та "Плану заходів з реалізації Стратегії розвитку Гайворонської міської територіальної громади до 2027 року".

Ознайомитись із зазначеними документами можливо на сайті Гайворонської міської ради за посиланням https://haivoron-miskrada.gov.ua/strategichnij-plan-rozvitku , на сторінці Єдиного реєстру стратегічної екологічної оцінки реєстраційний номер 12-10-2653-23, в приміщеннях Гайворонської міської ради (Кіровоградська область, Голованівський район, м. Гайворон, площа Героїв Майдану, 53).

Вільний доступ громадськості до цих документів на паперових носіях забезпечено протягом усього строку громадського обговорення.

Зауваження та пропозицій подаються у письмовій формі (у тому числі в електронному вигляді на e-mail: haivoron_miscrada@ms.kr_admin.gov.ua) з темою листа "Щодо обговорення Звіт СЕО Стратегія та план розвитку Гайворонської ТГ" до Гайворонської міської ради протягом 30 днів з дня оприлюднення даного ПОВІДОМЛЕННЯ.

Пропозиції та зауваження, подані після встановленого терміну, не розглядаються.