СПАСІБО ДМИТРО ПЕТРОВИЧ

  • 183

Фото без опису

 

Народився він 31 жовтня 1969 року в селі Підвисоке. Його життя було сповнене важливих моментів, служби для своєї країни та глибокої родинної прив'язаності.
В дитинстві завжди знаходив силу і мотивацію для розвитку. Після закінчення школи він продовжив навчання в Ульянівському СПТУ, де здобув освіту екскаваторщика. Його праця та наполегливість привели його до роботи в ПСП "НИВА", а згодом він став начальником виробництва в ТОВ "Агрон".
Але, безумовно, найбільшою цінністю в житті Дмитра була його родина. Він був батьком двох дітей і дідусем для 10 внуків, які завжди були для нього джерелом гордості та щастя. Його глибока любов та турбота про близьких були поза всяким сумнівом.
15 лютого 2023 року Дмитро Петрович був призваний першим відділом Голованівського РТЦК та СП. Він служив як водій-кранівник у інженерно-технічному відділенні інженерно-саперного взводу військової частини А4845.
Трагічно, 31 жовтня 2023 року, в день свого народження, Дмитро Петрович загинув під час ракетного артилерійського обстрілу в районі н.п. Чарівне Бериславського району Херсонської області.

Інші статті

Всі статті