МИХАЙЛЕНКО СЕРГІЙ ОЛЕКСАНДРОВИЧ

  • 98

Фото без опису

 

Народився 2 червня 1991 року в м. Гайворон. У 2006 році закінчив ЗОШ I-IIIст. №5. Далі вступив до Гайворонського машинобудівного технікуму на спеціальність «Обслуговування та ремонт автомобілів і двигунів» де отримав диплом з відзнакою молодшого спеціаліста. Продовжити навчання вирішив у Кіровоградському національному технічному університеті, в котрому у 2012 році отримав базову вищу освіту за напрямком «Машинобудування» та отримав кваліфікацію бакалавра, а вже у 2013 році в тому ж ВНЗ здобув кваліфікацію магістра з підйомно-транспортних, дорожніх, меліоративних машин і обладнання.

Після навчання переїхав жити до м. Умань, Черкаської області, де працював в ПОСП «Уманський тепличний комбінат».

26 травня 2015 року був призваний на строкову військову службу в частину Т0500, а 5 травня 2016 року був звільнений в запас.

24 лютого коли всю країну сколихнуло повномасштабне вторгнення росії вирішив не бути осторонь та піти захищати цілісність та суверенітет власної Батьківщини та власну сім’ю, тож з 1 березня 2022 року був офіційно призваний на військову службу по мобілізації першим відділом Голованівського РТЦК та СП до Роти Охорони. З 5 травня 2023 року старший солдат Михайленко Сергій Олександрович (позивний - Хася) вибув до нового місця служби, до військової частини А1302. Служив Сергій в славетній ОМБр «Холодний Яр», гасло якої «Ніколи назад!». Він був відданий Військовій присязі на вірність Українському народу, мужньо виконував військовий обов’язок.

13 жовтня в бою за Україну, її свободу та незалежність загинув поблизу населеного пункту Кліщіївка, Донецької області.

Інші статті

Всі статті