ГЕРУН МИХАЙЛО ОЛЕКСАНДРОВИЧ

  • 77

Фото без опису 

 

Михайло народився 21 листопада 1969 року із долею, яка мала багато відтінків і складних періодів. Свою освіту він отримав у Заваллівській школі-інтернат, де вивчав основи знань та здобував життєвий досвід.

У 1988 році Михайло був прийнятий у механічний цех, як учень токаря. Однак пізніше він змінив спеціальність та став учнем столяра в ремонтно-будівельному цеху.

З 1989 по 1991 рік Михайло пішов на військову службу. Цей період був важливим для його життя, де він набував дисципліни, стійкості і військової підготовки.

У 1992-1993 роках він навчався у СПТУ№35 за фахом водія автомобіля категорії «В», «С».

З 1994 року Михайло був прийнятий на роботу з перемотування електричних двигунів змінного струму в ФОП Кондратюк М.В.. Його кар'єра в ремонті та обслуговуванні електричних систем свідчить про його кваліфікацію та експертність у цій сфері. Він був відомий своєю відповідальністю, працьовитістю.

Однак, життя Михайла Геруна знову зіткнуло його з військовою службою. У квітні 2023 року він був призваний на військову службу по мобілізації відділом Голованівського РТЦК та СП Кіровоградської області. Він став стрільцем-помічником гранатометника у механізованому відділенні механізованого взводу механізованої роти механізованого батальйону. Загинув 02 жовтня 2023 року поблизу населеного пункту Курдюмівка, Бахмутського району, Донецької області.

 

Інші статті

Всі статті