ІВАНОВ СЕРГІЙ БОРИСОВИЧ

  • 132

Фото без опису

Народився Сергій у місті Гайворон 07 серпня 1967 року та виріс у дружній та люблячій родині.

У юнацькі роки навчався в місцевій ЗОШ №5, а після закінчення продовжив навчання в СПТУ №35, де здобув професію тракториста-машиніста третього класу та слюсаря другого розряду. Від 22 жовтня 1985 по 15 лютого 1988 року мужньо воював в Афганістані на кордоні з Пакистаном, отримавши численні відзнаки та медалі за свою відданість і мужність (такі як: воїну-інтернаціоналісту від вдячного афганського народу, ветеран війни, до 25-річчя виведення військ з Афганістану).
З 1988 по 2004 рік присвятив праці на Гайворонському тепловозо-ремонтному заводі, де відзначився своєю професійністю та відданістю справі. 
Під час повномасштабного вторгнення росії в Україну був готовий стати на захист своєї країни та неодноразово звертався до ТЦК. Та тільки влітку 21 червня 2023 був зарахований до лав Збройних сил України, після чого проходив бойові навчання у військовій частині А4986 у Львівській області.
30 вересня 2023 року життя Сергія Борисовича обірвалося, залишивши глибокий біль та тугу серед рідних та близьких. Він був не тільки справжнім героєм, але й люблячим батьком, турботливим сином, вірним другом та доброю душею. Його відвага та відданість залишаться в наших серцях назавжди.

"🕊 Пам'ять про тебе завжди житиме серед нас, і ми завжди будемо пишатися твоєю відвагою та відданістю. Ти був чудовим батьком, добрим та турботливим, інколи суровим, але завжди готовим жартувати. Ти був нам і мамою, і батьком, велика шана тобі, наш татусю, наш герою!🕊" - із болем у серці пишуть доньки. 

 

 

Інші статті

Всі статті