СОКУР ДМИТРО САВОВИЧ

  • 169

Фото без опису

 

 

Дмитро народився 9 лютого 1985 року в селі Вікнина і виріс в дружній родині. Він отримав освіту у Вікнинській ЗОШ І-ІІІ ступенів та закінчив її в 2002 році.

Після закінчення школи Дмитро вирішив служити своєму краю і був призваний до Президентського полку у місті Київ, де він навіть брав участь у параді на Хрещатику. По закінченню служби повернувся до рідного села і одружився, а їхня сім’я поповнилася двома доньками.

Дмитро завжди був прикладом справжнього чоловіка, батька і сина, який завжди дбав про свою родину. Він багато працював, навіть доводилося відправлятися на вахтовий метод на завод в Іллічівську (Чорноморськ), але він завжди знаходив час для своєї сім'ї.

У 2023 році, коли країна потребувала його захисту найбільше, Дмитро був призваний до лав ЗСУ. Він став старшим розвідником 3 відділення розвідувального взводу військової частини А4845.

На жаль, 20 вересня 2023 року він віддав своє життя в зоні ведення бойових дій, захищаючи незалежність та територіальну цілісність України від збройної агресії рф в Херсонській області.

Інші статті

Всі статті