СОКУР ОЛЕКСАНДР ЮРІЙОВИЧ

  • 149

Фото без опису


Олександр народився 3 листопада 1980 року. Його дитинство пройшло в місті Гайворон, де він закінчив загальноосвітню школу №1 у 1996 році. Віддавши перевагу технічній сфері, Олександр продовжив своє навчання в Гайворонському машинобудівному технікумі, отримавши спеціальність "Обслуговування та ремонт автомобілів і двигунів" у 2000 році.
В 2001 році Олександр прийняли на роботу слюсарем-монтажником 3 розряду на Гайворонському ТРЗ, і за роки праці він підвищив свою кваліфікацію до 4 розряду слюсаря сантехніка.
В 2020 році він влаштувався до КНП "Центральна міська лікарня", як прибиральник території, а в 2021 році був переведений на посаду монтажника санітарно-технічних систем і устаткування.
Однак, Олександр виявив свою справжню мужність та відданість Батьківщині. По мобілізації був призваний на військову службу в липні 2023 року. Він став стрільцем стрілецького відділення стрілецького взводу стрілецької роти стрілецького батальйону військової частини А1619. Олександр був вірний військовій присязі та завжди стояв на варті миру та незалежності України.
На жаль, 14 вересня 2023 року Олександр Сокур загинув під час бою за Україну, поблизу населеного пункту Навельське, Покровського району, Донецької області.

 

Інші статті

Всі статті