ЗАМИШЛЯК ОЛЕКСІЙ АНАТОЛІЙОВИЧ

  • 79

Фото без опису

Олексій Замишляк народився 24 березня 1984 року. Освіту він отримав у місцевій Гайворонській ЗОШ №2, де завершив навчання у 1999 році. З вересня 1999 по червень 2003 року він навчався в Гайворонському машинобудівному технікумі за спеціальністю "Слюсар по ремонту автомобілів".

Закінчивши технікум, Олексій віддав свої роки молодості службі в прикордонних військах. Після чого він розпочав підприємницьку діяльність у 2005 році, де виявив себе як відповідальний та цілеспрямований фахівець.

Олексій продовжив свою освіту, вступивши до Дніпропетровського національного університету залізничного транспорту імені академіка В.Лазаряна, де в 2010 році отримав базову вищу освіту за напрямом "Будівництво".

Але найбільш вражаючим є те, що Олексій Замишляк не лише навчався та вів бізнес, але й служив своєму народу. Він був кулеметником другого стрілецького відділення 1 стрілецького взводу п’ятої стрілецької роти А7374. І, на жаль, 29 травня 2022 року під час виконання бойового завдання в місті Сєвєродонецьк Луганської області він віддав своє життя за свою країну.

Інші статті

Всі статті