ЗВІТ СЕКТОРУ МОЛОДІЖНОЇ ПОЛІТИКИ

  • 205

Фото без опису

8 вересня відбувся звіт сектору молодіжної політики та спорту, відділу освіти молоді та спорту міської ради. На засіданні було представлено вражаючі досягнення та плани на майбутнє.

Звітував перед присутніми завідувач сектору, Денис Зборщук. За минулий навчальний рік 2022-2023 року наша громада взяла участь у понад 250 спортивних змаганнях, що є вражаючим результатом. А ще більше вражає кількість медалей, які були привезені до нашої скриньки громади - понад 700 медалей з різних видів спорту. Це свідчить про високий рівень підготовки наших спортсменів та пристрасність до фізичної активності у наших молодших спортсменів.

На засіданні також були присутні учителі фізичної культури та тренери Дитячо-юнацької спортивної школи (ДЮСШ), які внесли значний вклад у розвиток спорту в нашій громаді.

На майбутній навчальний рік 2023-2024 було запропоновано ряд важливих питань для обговорення:

  1. Методичні рекомендації щодо викладання фізичної культури у 2023-2024 навчальному році, які буде представляти Любов Сергіївна Лопатюк.
  2. Результати впровадження модельної навчальної програми "Фізична культура 5-6 класи" для закладів загальної середньої освіти та особливості оцінювання навчальних досягнень учнів у 5–6 класах Нової української школи. Це питання буде обговорювати група вчителів та експертів.
  3. Плани організації та проведення ІІ етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл" (відомої також як "Джура") у 2023 – 2024 роках, які представить Дмитро Прус.
  4. Підсумки спортивно-масових заходів, які відбулися протягом 2022-2023 навчального року, будуть представлені Денисом Зборщуком.
  5. Організація та проведення територіальної Гімназіади серед закладів середньої освіти, над якою буде працювати Дмитро Прус.

Також на засіданні було відзначено за зразкове виконання професійних обов'язків, популяризацію здорового способу життя серед учнів, вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури і спорту та з нагоди відзначення Дня фізичної культури та спорту відзначені були Лариса Сарданова, Олександр Бондар, Дмитро Прус, Андрій Гайда, Іван Суханевич, Світлана Давлятян, Вікторія Кушнір, Сергій Гончарук.

Результати звіту та обговорені питання стануть основою для подальших кроків у розвитку спорту та фізичної культури в нашій громаді. Дякуємо всім, хто долучився до цього важливого процесу, і разом ми продовжимо робити наше місто активнішим та здоровішим.