ГАЙВОРОНСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ ВЕТЕРАНІВ УКРАЇНИ: ЗВІТ І ОБРАННЯ НОВОГО КЕРІВНИЦТВА

  • 172

Фото без опису

Цими днями в місті Гайворон відбулася важлива подія для місцевого ветеранського руху - звітно-виборча міська конференція «Гайворонської організації ветеранів України». За участю 30 делегатів, представляючи ветеранів праці та активістів ветеранського руху, ця подія стала важливим кроком у вдосконаленні роботи організації. У заході також взяли участь міський голова Роман Волуйко та його заступник Юлія Пошенко, що підкреслило важливість діяльності ветеранів для громади.

Міський голова відзначив великий внесок ветеранів у розвиток громади та підкреслив, що їхній вклад у громадське життя неоціненний. Він побажав їм подальших життєвих гараздів і успіхів у роботі, а також висловив вдячність за активну участь в громадському житті громади. Після вітального слова міського голови розпочалася робота конференції, на якій були винесені та обговорені наступні питання:

  1. Обрання головуючого та секретаря засідання.
  2. Доповідь виконуючого обов’язки голови Ради ветеранів Гайворонської Організації Ветеранів України, Жука Олександра Васильовича.
  3. Обрання членів Ради Гайворонської міської організації ветеранів України, членів Президії, голови Ради та відповідального секретаря.

Після відкритого обговорення питань порядку денного конференції було прийнято важливі рішення.

Згідно з першим питанням, головуючим конференції та секретарем були обрані одноголосно голова Ради Ветеранів України «ОВУ», Жук Олександр Васильович та секретар «ОВУ», Джус Марина.

Другим питанням стала доповідь виконуючого обов’язки голови Ради Ветеранів України «ОВУ», Жука Олександра. Він детально розповів про важливу роботу організації ветеранів за звітний період, зокрема надання соціальних послуг інвалідам, ветеранам та людям похилого віку. Також було відзначено роботу територіального центру соціального обслуговування, який надає соціальні послуги для більш як тисячі осіб.

На території села Хащувате також функціонує відділення стаціонарного догляду для постійного проживання осіб похилого віку та осіб з інвалідністю, які потребують постійного стороннього догляду та медичного нагляду.

На Гайворонську та Заваллівську ОТГ обласна ТЧХ (Товариства Червоного  Хреста) виділило легковий автомобіль. ТЧХ надає гуманітарну допомогу разом із ЦПМСД виїзди по селам згідно графіку, мед. огляд лікарем, видача медикаментів із фонду згідно медичних показників.

Після обговорення звіту, третім питанням стало обрання членів ради ветеранів «ОВУ» м. Гайворон, членів президії, голови ради та відповідального секретаря. Голова Ради Президії Гайворонської міської організації ветеранів України була обрана одноголосно - Гоменюк Любов, а відповідальним секретарем - Джус Марина.

Завершилася конференція приємними словами подяки до всіх присутніх делегатів та голів первинних організацій, які виконують важливу роботу з пенсіонерами, ветеранами, і одинокими людьми похилого віку. Всім їм виражено вдячність за благодійну роботу.

Ця конференція стала важливим кроком у розвитку Гайворонської організації ветеранів України та заслуговує на велике визнання за її невтомну та віддану роботу на благо громади та всіх її членів.