ЗАПОРОЖЕЦЬ ОЛЕКСАНДР ОЛЕКСАНДРОВИЧ

  • 84

Фото без опису

Народився Олександр 29 березня 1990 року в селі Казавчин у родині колгоспників. З 1997 року навчався в Казавчинській середній школі, де успішно закінчив 9 класів. Після школи він вирішив присвятити своє життя аграрній справі, продовживши навчання в Гайворонському професійному аграрному ліцеї за спеціальністю "Тракторист". За роки навчання Олександр проявив себе як відданий студент та відмінний фахівець у своїй галузі, завоювавши повагу викладачів. Проте за спеціальністю він не став працювати. Життя привело його до будівельної сфери, де він також здобув визнання завдяки своєму професіоналізму та відданості справі.

Проте найвищою точкою його життя стала служба в армії. Олександр був призваний на військову службу 11 грудня 2022 року. Займав посаду старшого стрільця 3 аеромобільного відділення 3 аеромобільного взводу 8 аеромобільної роти 3 аеромобільного батальйону військової частини А4350. Його сміливість, відвага та сильний дух стали прикладом для інших бійців.

21 серпня 2023 року, під час бойових дій в населеному пункті Вербове Запорізької області, Олександр загинув від мінометного обстрілу.

Інші статті

Всі статті