ГОРБОКОНЬ ІВАН МИКОЛАЙОВИЧ

  • 121

Фото без опису

Іван Миколайович народився 29 лютого 1980 року в селі Преображенне, Сватівського району, Луганської області. Закінчивши 9 класів Бахмутської середньої школи, навчався в Артемівському СПТУ, де здобув фах водія. Він відзначався своєю дисциплінованістю та відповідальністю, завжди намагаючись вдосконалити свої навички.

Важливим етапом в його житті була строкова служба в Збройних силах, яку він проходив у місті Подільськ, Одеської області, в 1997 році. Після закінчення цієї служби він зосередився на цивільній кар'єрі, займаючись будівництвом та вносячи вагомий вклад у розвиток своєї рідної землі.

В 2016 році уклав контракт на проходження служби в Збройних силах України. Він виявився справжнім героєм, воюючи на передовій під час найскладніших моментів в історії нашої країни. Брав участь у численних бойових діях, включаючи Мар'янку, Волноваху, Авдіївку та Бахмут.

З 2022 року Іван Миколайович перебував у селі Долинівка, як внутрішньо переміщена особа, разом із своєю сім'єю. Він зберігав віру в перемогу і надалі залишався незламним у своїй підтримці нашої країни.

14 серпня 2023 року трагічно загинув.

 

Інші статті

Всі статті