Про Всеукраїнський конкурс творчих робіт серед молоді, що організовується за підтримки Спілки молодих державних службовців України

  • 137

Фото без опису

Національне агентство України з питань державної служби та Центр адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу, з метою створення умов для пошуку, підтримки і розвитку амбітної та вмотивованої молоді, розширення її участі у формуванні та реалізації державної політики і державного управління, формування інтересу у молодого покоління до державної служби та покращення іміджу державних службовців у суспільстві оголошує Всеукраїнський конкурс творчих робіт серед молоді (далі - Конкурс), що організовується за підтримки Спілки молодих державних службовців України.

У 2023 році Конкурс проводитиметься у 6 номінаціях: «Рівні права і можливості жінок і чоловіків»; «Політична освіта та політична культура»; «Молодь у системі публічного управління: новітні підходи та перспективи»; «Реформування освіти в умовах воєнного стану»; «Мій довід участі у формуванні та реалізації молодіжної політики» та «Реформування державного управління в контексті європейської інтеграції України».

Участь у Конкурсі можуть брати (одноосібно або творчими колективами) молоді люди віком від 14 до 35 років.

Терміни проведення Конкурсу: до 25 серпня 2023 року - прийом творчих робіт; вересень 2023 року - розгляд та оцінка робіт, жовтень 2023 року - визначенім та нагородження переможців і призерів.

Детальну інформацію про Конкурс можна знайти на офіційному веб-сайті Конкурсу: https://vseukrainskyi-konkurs2020.mozelio.com/.

За додатковою інформацією прохання звертатися до Організаційного комітету Конкурсу за електронною адресою:konkurs@center.gov.ua.