Триває відбір бізнес-проєктів суб’єктів малого та середнього підприємництва для отримання фінансової допомоги через Регіональний фонд підтримки підприємництва у Кіровоградській області в 2023 році.

  • 273

Фото без опису

 

Наприкінці липня завершилася перша хвиля конкурсного відбору бізнес-проєктів суб’єктів малого та середнього підприємництва для отримання фінансової допомоги через Регіональний фонд підтримки підприємництва у Кіровоградській області в 2023 році.

проєктів отримали позитивне схвалення, серед яких і проєкт ФОП Сергія Вялиха з міста Олександрія. Основною діяльністю підприємця є виробництво хлібобулочних та кондитерських виробів. Для збільшення продуктивності та модернізації виробництва, розширення асортименту та обсягів продукції, попри війну та кризові умови в економіці, підприємець в 2022 році взяв в Олександрійському відділенні АТ «КОМІНБАНК» інвестиційні кредити для придбання сучасного обладнання та генератора для забезпечення безперебійної роботи пекарні під час відключення світла. Закупівля нового обладнання дозволила створити нові робочі місця та забезпечити додаткові надходження до бюджетів усіх рівнів.

         Попри війну, попри складнощі – наші підприємці не зупиняються, а продовжують будувати, створювати, розвивати. Це надихає! Усі наші клієнти — це відповідальні підприємці, які будують свій бізнес на Кіровоградщині і завдання фонду — допомогти їм подолати можливі труднощі, ризики і виклики!

Нагадаю, що наразі до 20 серпня триває друга хвиля конкурсного відбору бізнес-проєктів на надання фінансової допомоги від Регіонального фонду підтримки підприємництва у Кіровоградській області.

Запрошуємо підприємців з усіх громад Кіровоградщини подаватися на конкурс!

Звертайтеся:

Регіональний фонд підтримки підприємництва у Кіровоградській області: 25006, м. Кропивницький,

вул. Тараса Карпи, 84, к. 417

(0522) 24 08 86,

(050) 224 08 86

e-mail: rfpp@email.ua

Підписуйтесь на наш телеграм-канал https://t.me/pidpriem_gue_kr_ua

Утримуємо економічний фронт разом