МУРАШ МИХАЙЛО СЕРГІЙОВИЧ

  • 215

Фото без опису

Михайло Сергійович Мураш народився і виріс у нашій громаді, завжди був прикладом патріотизму та відданості своїй Батьківщині. Михайло народився 16 листопада 1994 року в селі Червоне. З 2001 по 2010 рік він навчався в Червоненській загальноосвітній школі. Після закінчення школи, з 2010 по 2013 рік Михайло продовжив здобувати освіту в Гайворонському професійному аграрному ліцеї, де отримав диплом кваліфікованого робітника за професією "Муляр, штукатур, лицювальник-плиточник". Він був не лише талановитим фахівцем, але й позитивною, активною, дружелюбною та добропорядною людиною. Михайло завжди відрізнявся своєю відповідальністю та небайдужістю до оточуючих. Пізніше Михайло вирішив попрацювати за кордоном. В 2015 році він одружився у селі Тирлівка, де разом із дружиною вони створили родину та виховували свою доньку.

Проте, коли наша Батьківщина зазнала випробувань, Михайло без зволікання віддав перевагу захисту рідної землі. 10 жовтня 2022 року він добровільно став на захист своєї Батьківщини і вступив до військової служби. У складі військового підрозділу він обіймав посаду водія-механіка та оператора навідника. Свою службу він здійснював з неймовірним професіоналізмом та відданістю.

Стрілець-снайпер 11 парашутно-десантної роти 3 парашутно-десантного батальйону солдат Михайло Мураш загинув, виконуючи бойове завдання 14 квітня 2023 року поблизу населеного пункту Червонопопівка, Луганської області.

Інші статті

Всі статті