ПЕРЕВОЗНЮК РОМАН ОЛЕКСАНДРОВИЧ

  • 121

Фото без опису

Перевознюк Роман Олександрович народився 25 серпня 1979 року в селі Хащувате.

Роман отримав свою освіту в Хащуватській СШ, де успішно закінчив навчання у 1997 році. Після чого він поступив в КІСМ.

Від 1998 року Роман служив у Десні, де пройшов важкий і відповідальний шлях військовослужбовця. Він здобув звання молодшого сержанта та займав посади командира бойової машини піхоти і оператора навідника бойової машини піхоти. По завершенню військової кар'єри він займався будівництвом.

Але в серці Романа завжди горіла відданість Батьківщині та обов'язок захищати її. У 2019 році він повернувся до військової служби за контрактом, в ВЧ А0666 28 окрему механізовану бригаду, імені «Лицарів Зимового Походу», де виявив себе справжнім героєм.

За свою відвагу та мужність був нагороджений численними грамотами та медалями, серед яких варто відзначити медаль «Учасника бойових дій», яку він отримав 27 грудня 2019 року, а також медаль «За взірцевість у військовій службі ІІІ ступеня» 9 грудня 2020 року.

28 серпня 2020 року Роман отримав кваліфікацію інструктора, що свідчить про його високу майстерність та здібності військового фахівця. І 1 січня 2021 року йому було присвоєно звання «Сержант», яке підкреслювало його професіоналізм та військову дисципліну.

Нажаль, 29 березня 2022 року стався трагічний день, коли Роман Олександрович загинув поблизу населеного пункту Олександрівка, Херсонської області.

Інші статті

Всі статті