ЦИМБАЛ АНДРІЙ АНДРІЙОВИЧ

  • 101

Фото без опису

Андрій народився 5 липня 1988 року. Закінчив Долинівську середню школу, після чого в період 2003-2006 років продовжив своє навчання в ПТУ-35 за спеціальністю «Муляр. Штукатур. Лицювальник-плиточник». Навчався разом з Олексієм Глобенко. Був позитивним, активним та добропорядним.

Згодом його призвали на строкову службу в Десні у 2006 році, де служив разом зі своїм братом. У 2007 році Андрій був мобілізований для захисту своєї Батьківщини.

Після закінчення військової служби працював довгий час за кордоном, де здобув корисний досвід. У 2017 році він одружився, знаходячи радість і підтримку у своїй сім'ї.

Андрій Цимбал був механіком-водієм 2 механізованого відділення 1 механізованого взводу 6 механізованої роти 2 механізованого батальйону. Свою військову службу він виконував з великим професіоналізмом та відданістю.

Але Андрій покинув нас 25 червня 2023 року внаслідок отриманих поранень, несумісних з життям, у місті Запоріжжя. Його смерть стала великою втратою для родини військового та всього нашого народу.

Інші статті

Всі статті