Служба зайнятості: про секрети касових операцій та платіжні картки розкажуть в Одесі

  • 119

Фото без опису

 

Більшість людей вважають, що у роботі касира немає нічого складного, і це велика помилка. Є безліч тонкощів, які необхідно знати і враховувати в роботі. Важко уявити хоча б одне підприємство сфери послуг або торгівлі без такого працівника, як касир. Професія контролер-касир буде актуальною, доки в суспільстві будуть готівкові та безготівкові розрахунки за товари, роботи та послуги.

Де здобути професію «Контролер-касир»? На базі Одеського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості.

Досвідчені майстри виробничого навчання та викладачі розкриють вам секрети касових операцій, навчать визначати платоспроможність державних грошових знаків та платіжних карток, поділяться своїми знаннями, навичками та досвідом у процесі вибору реєстратора розрахункових операцій, його експлуатації, ведення касової документації та складання звітів, а також навчать тонкощам розрахунків з покупцями у готівковій та безготівковій формах.

Навчання стартує – 14 серпня 2023 року. Тривалість – 4,5 місяці.

Ми розкриємо для вас цю професію зовсім з іншої сторони та покажемо сфери застосування набутих знань. Бажаєте зайняти своє місце на ринку праці? Телефонуйте за номером +38 (066) 581 87 84 та дізнавайтеся деталі навчання. Ми маємо й Telegram-канал - t.me/dcz_kir

Звертаємо вашу увагу, що для зареєстрованих безробітних навчання безоплатне, для інших – навчання можливе на платній основі.

Онлайн-графік формування навчальних груп Одеського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості можна переглянути за посиланням http://surl.li/ezhgn.

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості