ОГОЛОШЕННЯ ПРО ЗБІР ІДЕЙ ПРОЕКТІВ до Стратегії розвитку Гайворонської міської територіальної громади  на період до 2027 року

  • 102


Фото без опису

Гайворонська міська рада за сприяння Кіровоградської ОВА розробляє Стратегію розвитку Гайворонської міської територіальної громади  на період до 2027 року (далі – Стратегія). Найважливішим етапом розробки Стратегії є пропозиції з боку представників громади (юридичних та фізичних осіб) ідей проєктів, які дозволять сформувати операційну частину Стратегії. Ідеї проєктів буде відібрано, проаналізовано та пріоритезовано Робочою групою з розробки Стратегії. За результатами цієї роботи будуть визначені джерела фінансування найважливіших для громади проєктів.

Запрошуємо усіх зацікавлених у розвитку Гайворонської міської територіальної громади: представників місцевого самоврядування, місцевих органів державної влади, громадські організації, установи та організації усіх форм власності запропонувати ідею (ї) проєкту (ів), які дозволять реалізувати завдання Стратегії. Ідеї проєктів обов’язково повинні відповідати таким критеріям:

  1. Проєктні ідеї повинні бути спрямовані на досягнення суспільної вигоди. Отримувачем вигод від реалізації проєкту не може бути окрема фізична або юридична особа.
  2. Термін реалізації проєкту – не більше як 3 роки (2023 - 2025 рр).
  3. Подібний проєкт ще не реалізовувався на відповідній території.
  4. Існує людська та технічна спроможність для реалізації проєкту.
  5. Проєктна ідея має бути представлена у формі, що додається (додаток 2).
  6. Проєктна ідея стосується одного завдання із Стратегії розвитку Гайворонської міської територіальної громади  (ознайомтеся з переліком завдань Стратегії у додатку 1 до цього оголошення).
  7. Проєктну ідею має бути надіслано не пізніше 01 вересня 2023 року, до 17.30.

 

Заповнені форми надсилайте до відділу економічного розвитку та інвестицій Гайворонської міської ради, ел. адреса:paviv67@ukr.net  з поміткою «До Стратегії».

Якщо у Вас виникли питання, звертайтесь, будь ласка, до відділу економічного розвитку та інвестицій Гайворонської міської ради, ел. адреса:paviv67@ukr.net , тел. (067) 7997089,