«єРобота» в дії: на Кіровоградщині відкриють відділення Нової пошти

  • 67

Фото без опису

 

Попри активні бойові дії, які проходять на території України, її жителі не зупиняються і роблять усе можливе, аби підтримати економіку.

Не став винятком і молодий амбітний чоловік із Кіровоградщини Микола Шатайло, який взяв участь у грантовій програмі «єРобота» та здобув перемогу.

Микола Володимирович уже має діючий бізнес у сфері логістики та  продовжує його активно розвивати – це просування бренду Нової пошти у ролі франчайзера.

Свого часу чоловік відкрив відділення пошти на території свого рідного селища Соколівське і вдало реалізував свій задум. На цьому він не планував зупинятися і наразі має ідею у відкритті чергового відділення, та вже у сусідньому селі. «Наразі там за графіком працює мобільна машина поштового зв'язку, тому вбачаю за доцільність відкриття стаціонарного відділення, оскільки посилок туди приходить чимало», – розповідає М. Шатайло.

Про грантову програму «єРобота» він дізнався від знайомих, які й порадили йому взяти в ній участь. Від цієї думки Микола Володимирович не відмовився, оскільки закупівля обладнання для повноцінної роботи вартує чимало і зайвими кошти не будуть.

Тільки під лежачий камінь вода не тече, тож він взявся за втілення своїх задумів у життя: розпочалася активна робота над створенням бізнес-плану.

Оскільки підприємець знає усі тонкощі логістичного бізнесу та горить своєю справою, він вдало його склав та захистив перед комісією Кіровоградського обласного центру зайнятості. Уже невдовзі – очікувана перемога.

«За  грантові кошти я планую закупити сучасне комп'ютерне обладнання, що значно полегшить запуск нового логістичного відділення. І вже незабаром буде створено нові робочі місця», – зазначає Микола Володимирович.

 Наразі чоловік уже має приміщення, де зараз тривають  ремонтні роботи.

М. Шатайло має чимало планів на майбутнє, позаяк є бажання і надалі розвивати свою справу та відкривати нові відділення Нової пошти у тих районах, де в цьому є необхідність.

Маєте бажання взяти участь у грантовій програмі? Не вагайтеся, дійте і боріться за свої мрії! Перемога за нами!

Отримати консультацію про державну програму «єРобота»  можливо за телефоном (0522) 32 17 68 або у чаті Telegram-каналу Підтримка ДСЗ#12 Кіровоград https://t.me/dcz_kir.

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості