МАРЧУК ТАРАС РОМАНОВИЧ

  • 110

Фото без опису

Народився Тарас Марчук 09 березня 1969 року. В період з 1976 по 1984 рік навчався в ЗОШ №5, а після закінчення школи у 1984 році вступив до Гайворонського професійно-технічного училища №35 на спеціальність «Тракторист-машиніст, шофер, слюсар, ремонтник». Вже з дитинства він проявляв зацікавленість до футболу, був майстром спорту та займав призові місця у городкових спортивних змаганнях поза межами України. З 1987 по 1989 роки проходив строкову військову службу.
У 2018 році Тарас вирішив піти на контрактну службу в армію. Він воював на Сході України, а з початку повномасштабного вторгнення, брав участь у обороні таких міст, як Київ, Буча, Гостомель та інші. Навіть під час служби в армії Тарас не залишав свою улюблену справу, організовуючи городковий спорт для своїх товаришів.
З березня місяця 2023 року стало відомо про хворобу Тараса. Його боротьба з онкологічним захворюванням тривала, проте, 27 травня 2023 року в Київському військовому госпіталі він помер. Втрата Тараса Марчука стала великим ударом для його сім'ї та друзів.

Його друзі та близькі підтримували його протягом усього періоду лікування. Вони вірили в його силу і мужність, закликаючи його боротися і не здаватися. Ці слова сповнені надії і віри у одужання: 

«Привіт, Тарас! Знаю, друже, що ти хворієш, але знаю, що ти сильний, вольовий чоловік, і немає тих барикад, що можуть стати тобі на перешкоді до одужання. Це як у спорті, ти знаєш, ти багато разів виходив переможцем! Зроби це ще раз, це важливо як для тебе, так і для сім'ї і друзів. Тримайся, друже!»

Інші статті

Всі статті