ФЕЩУК АНДРІЙ ВОЛОДИМИРОВИЧ

  • 129

Фото без опису

Народився 22 липня 1984 року в селі Соломія, закінчив Соломіївську середню школу, потім навчався в ЗОШ №1 м.Гайворона.

З 2004 року Андрій перебував на строковій службі. Після цього, з 2006 по 2008 роки, він працював помічником механіка на фірмі Грассо. Однак, у 2014 році, коли країна стояла перед загрозою, вирішив приєднатися до операції АТО.

За свою службу був нагороджений відзнакою Президента України «За участь в АТО». Це було заслужене визнання його відданості та відваги. У березні 2022 року, він вирішив піти добровольцем на фронт, де продовжив свою службу зі ще більш рішучим прагненням відстоювати цілісність та суверенітет нашої держави.

В травні 2023 року нагороджений почесним нагрудним знаком «Золотий хрест» Головнокомандувача Збройних Сил України, що свідчить про його відвагу, високу професійну майстерність та внесок у захист Батьківщини.

Андрій Фещук служив у складі мінометної батареї механізованого батальйону, де займав посаду старшого навідника мінометного взводу. Його знання, вміння та керівництво були невід'ємною частиною успіху. Андрій був завжди готовим виконувати свої обов'язки і віддати останнє, щоб захистити свою країну.

Скорботна новина про його надскладну втрату сталася 29 травня 2023 року в місті Костянтинівка, Краматорського району, Донецької області.

Інші статті

Всі статті