Є бажання стати переможцем грантової програми "єРобота" та мало знань? Вихід є

  • 57

 

Державна служба зайнятості організовує професійне навчання, у т.ч. на базі власної мережі центрів професійно-технічної освіти!

19 червня 2023 року на базі Одеського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості стартують курси цільового призначення «Отримання державного гранту на створення або розвиток бізнесу».

На курсах цільового призначення його слухачі отримають повну інформацію про умови отримання мікрогранту за урядовою програмою «єРобота», складовими основами започаткування бізнесу та його оподаткування. На практичних заняттях викладачі навчального закладу поділяться не лише дієвими порадами щодо перших кроків реалізації бізнес ідеї та «лайфхаками» складання успішного бізнес-плану, а й допоможуть скласти власний бізнес-план. Важливим є й те, що під час навчання будуть розглянуті помилки грантерів, які вони допускали при складанні бізнес-плану.

Що потрібно для результативності засвоєння програми курсу? Мати навички роботи на персональному комп'ютері та створювати таблиці у програмі Microsoft Excel, а також бути зареєстрованим на Єдиному порталі державних послуг Дія.

Запитаєте, що це за програма? Ми вам нагадаємо! З липня минулого року діє державна програма «єРобота», яка має на меті допомогти незайнятим громадянам створити власний бізнес або розвивати вже налагоджену підприємницьку діяльність. Цікаво які умови? Переходьте за посиланням https://cutt.ly/WXk8T37.

Отримана інформація спонукає до дій і не знаєте з чого почати? Робіть перший крок! Навчайтеся та опановуйте нові знання! Контакти тут https://is.gd/20aDFB Пишіть у  Telegram-канал – t.me/dcz_kir

Інформацію про формування груп для здобуття за сприяння Державної служби зайнятості професій або освітніх програм, в онлайн-графіку тут https://is.gd/QuBYnT

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості