НЕЗАБУТНІ ЕМОЦІЇ ТА ІГРОВА РАДІСТЬ: СВЯТКОВА ПРОГРАМА ДЛЯ ДІТЕЙ В ІРЦ

  • 134

Сьогодні Інклюзивно-ресурсний центр святкує своє п'ятиріччя! Це особлива подія, яка збирає разом усіх тих, хто працює над розвитком та підтримкою особливих дітей. На свято завітали почесні гості - заступник міського голови Юлія Пошенко та секретар міської ради Володимир Сікорський. Також приєдналися до вітань начальник відділу освіти, молоді та спорту Лариса Лемець, директор Центру професійного розвитку педагогічних працівників Вікторія Касьяненко і заступник директора КЗ «Гайворонський ліцей №1» Наталія Бунчак. Їх присутність свідчить про тісне співробітництво і підтримку з боку освітньої громадськості. Усі гості вітали подарунками та теплими словами, які зробили це свято ще більш особливим. Грамоти отримали працівників КЗ «ІРЦ» за вагомий внесок у розвиток центру, адже саме вони дарують своє серце і знання, допомагаючи розвиватися та досягати нових висот дітям.

Особливе значення для Центру мають двоє людей, які були відзначені Подяками. Голова фермерського господарства «Олена» Юрій Сирота та приватний підприємець Олександр Поцілуйко, які отримали цю відзнаку за їхню щедру благодійну допомогу центру.

З вітаннями завітали й чарівні вихованці хореографічного колективу "Непосєди" під керівництвом Олени Савчук. Їхні виступи були неймовірними. Вони підкорили серце своєю витонченістю та майстерністю, а також зробили свято ще більш яскравим і радісним.

Після виступу "Непосєд" наших дітей чекала чарівна розважальна програма. Вони з великим задоволенням брали участь у різноманітних іграх та забавах, які організували для них працівники Центру дитячої та юнацької творчості Ольга Петрова, Аліна Арсенюк, Тетяна Дятленко, насолоджуючись кожною миттю. Були сміх, радість та незабутні емоції, які надовго запам'ятаються.