Nail-індустрія: станьте віртуозом нігтьової естетики

  • 117

Фото без опису

 

Хочете стати професіоналом в індустрії краси, сфері, яка постійно йде вперед та розвивається? Мати затребуваність серед клієнтів і забезпечити собі стабільне «завтра»? Ваша мрія може втілитись в життя завдяки навчанню за професією  «Маникюрник, 2 розряд (з додатковим модулем «Педикюрна справа»)», яке організовує Державна служба зайнятості.

 Які варіанти працевлаштування ви отримаєте, опанувавши цю професію? Ставши «profi»  в нігтьовому сервісі, ви гарантуйте собі робоче місце в  найпрестижніших салонах. Крім того, професія манікюрника приваблива й через те, що може бути орієнтована на самозайнятість.

Які ще бонуси дає навчання на манікюрника? Сьогодні вас вчать, а в  майбутньому в ролі вчителя можете виступити ви самі! Адже часто, набравшись досвіду, майстри  починають проводити навчальні курси, щоб поділитися своїми інсайтами та скілами, що дає їм додаткове джерело заробітку.

 Звертаємо вашу увагу, що додатковим модулем на навчанні буде «Педикюрна справа». Станьте майстром-універсалом, розширте свій діапазон послуг, і це дасть вам змогу збільшити свою клієнтську базу і мати перевагу перед іншими майстрами.

Тож, 25 квітня 2023 року чекаємо вас на професійному навчанні за цією професією на базі Сумського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості. Його тривалість - 3,4 міс. Зробіть перші кроки на зустріч своєму професійному майбутньому вже сьогодні!

Інформація про професії, які можна здобути на базі Сумського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості, за посиланням http://scptu.sumy.ua . Контакти тут: https://is.gd/20aDFB Пишіть у  Telegram-канал – t.me/dcz_kir

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості