Арифметика успіху: оберіть професію, яка завжди затребувана

  • 79

Фото без опису

 

Є бажання отримати затребувану і перспективну професію? Тримайте нашу пропозицію – професія «Касир(на підприємстві, установі, організації)».  

Станьте професіоналом, без якого неможливо уявити собі жодне підприємство і жодну сферу послуг! Приєднуйтесь до навчання, яке організовує Державна служба зайнятості.

Викладачі Рівненського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості під час навчання доведуть вам, що касир (на підприємстві, в установі, організації) – ця професія, яка давно вже вийшла за рамки простого прийому-видачі грошей, сьогодні посаду касира часто поєднують в компаніях з посадами бухгалтера, контролера або іншого фінансового фахівця.

За 2,9 міс. вас ознайомлять зі здійсненням касових операцій, прийомом, зберіганням та видачею готівки, оформленням первинної документації, складанням касової звітності, визначенням ознак справжності та платіжності банкнот, отриманням готівки в банку,  дотриманням порядку ведення операцій з готівкою та багато  іншого.

Стартуємо 18 квітня 2023 року. Не зволікайте!

Інформація про курси цільового призначення або інші професії, які можна здобути за сприяння Державної служби зайнятості, в онлайн-графіку за посиланням http://surl.li/exrnv

Якщо вас зацікавила інформація – звертайтеся до фахівців відділу активних програм зайнятості Кіровоградського обласного центру зайнятості або найближчої філії обласного центру зайнятості, управління чи відділу філій. Контакти тут: http://surl.li/eghis Пишіть у  Telegram-канал – t.me/dcz_kir

Графік на квітень тут……