Бути грамотним модно! Приєднуйтесь до навчання за актуальною професією

  • 112

 

Хочете розвиватись в мовній царині? Любите структурність, чіткість і організованість? Тоді вам до нас – Державна служба зайнятості запрошує на навчання за професією «Діловод».

Стартуємо 10 квітня 2023 року. Навчання триватиме – 4.7 міс.

Викладачі Рівненського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості під час навчання ознайомлять з принципами та вимогами щодо організації документообігу на підприємстві, правилами складання документів (наказів, положень, інструкцій, ділових листів, службових записок, договорів та ін.), ведення та оформлення справ, їх реєстрації та зберігання.

Навчання зі службою зайнятості відкриє для вас чимало перспектив!  Ви зможете працювати на підприємстві діловодом, організатором діловодства, секретарем, адміністратором як самостійно, так і у складі окремого підрозділу – відділу канцелярії чи секретаріату.

Професійні діловоди все більше цінуються в нашій державі. Будь-який керівник установи чи підприємства зацікавлений мати в штаті кваліфікованого діловода, адже організація загального діловодства – це  бездоганне реноме для керівника. Приєднуйтеся до команди професіоналів - навчайтеся!

Якщо вас зацікавила інформація – звертайтеся до фахівців відділу активних програм зайнятості Кіровоградського обласного центру зайнятості або найближчої філії обласного центру зайнятості, управління чи відділу філій. Контакти тут: http://surl.li/eghis Пишіть у  Telegram-канал – t.me/dcz_kir