ЗАГОРОДНЮК ЄВГЕН ВОЛОДИМИРОВИЧ

  • 258

Фото без опису

 

10 лютого 2023 року під час виконання бойового завдання смертю Героя загинув Євген Володимирович Загороднюк (позивний - Британець). Він не міг бути осторонь, коли кляті рашистські війська розгорнули повномасштабну війну проти України, тому добровільно пішов на захист своєї Батьківщини.

Народився Євген Загороднюк 01 липня 1985 року в місті Гайвороні. Навчався в місцевій загальноосвітній школі №5. У 2000 році, після закінчення 9-го класу вступив до Гайворонського аграрного ліцею. Наразі навчався на заочному відділенні Гайворонського машинобудівного технікуму, оскільки прагнув до нових знань та вмінь, щоб працювати на благо нашої країни. В навчальних закладах про нього говорили: спокійний, вдумливий, гарно навчався, мав багато товаришів, займався самоосвітою.

Певний період часу працював в Гайворонському ТРЗ. Згодом відправився за кордон. «Мав золоті руки, на батьківському подвір‘ї все зроблено ним власноруч».

В жовтні 2022 року був мобілізований, після чого його відправили до Великобританії на навчання з тактичної медицини. Бойовий медик розвідувального взводу 2-го механізованого батальйону військової частини А4053 загинув неподалік с.Павлівка, Сумської області під час виконання бойового завдання по виявленню та знищенню сил противника.

«Мав добре та чуйне серце, завжди першим приходив на допомогу. Вірний друг, люблячий брат, найкращий в світі син» – згадує сестра.

«Все буде добре» – слова, які завжди повторював Женя рідним і близьким.

 

Інші статті

Всі статті