Безробітні Кіровоградщини можуть безкоштовно навчитися водійській майстерності – категорія «С»

  • 127

 

Якщо ви вже вирішили, що водій – це ваша професія, але для професійного зростання необхідна нова кваліфікація,  звертайтесь до служби зайнятості.

Тож, 21 лютого на базі Рівненського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості розпочнеться навчання за професією «Водій автотранспортних засобів (категорія «С»)», курс навчання триватиме 2,5 міс.

Навчання за професією «Водій автотранспортних засобів категорії «С» – це не лише вивчення теоретичного матеріалу - будови автомобіля, особливостей і характеристик вантажного транспортного засобу, правил дорожнього руху, правил експлуатації вантажівки, але й активні практичні заняття у кабінеті правил дорожнього руху, відпрацювання навичок водіння на навчальному майданчику.

На вас чекають: навчальні кабінети із персональними комп’ютерами, сучасні інформаційні технології, комп’ютеризовані симулятори водіння та автотренажери, навчальні майданчики для відпрацювання практичних навичок, сучасний автомобільний парк і досвідчені педагоги та інструктори – ось надійна освітня платформа для здобуття професійних знань та підготовки професійних учасників дорожнього руху.

Зацікавила пропозиція? За деталями звертайтеся до фахівців відділу активних програм зайнятості Кіровоградського обласного центру зайнятості за тел. 0 (522) 321 328 або до філій обласного центру зайнятості/їхніх структурних підрозділів за місцем вашого перебування.

Орієнтовний графік навчання за іншими професіями, які можна здобути за сприяння Державної служби зайнятості у лютому 2023 року, тут: https://cutt.ly/FCw1Y4L. 

Пишіть у  Telegram-канал – t.me/dcz_kir

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості