У ногу з часом: основи сучасної бухгалтерії на курсах підвищення кваліфікації

  • 127

 

 

Ви маєте економічну, бухгалтерську освіту, але тривалий час не працювали за фахом, чи  бажаєте вдосконалити свої знання та навички?

Державна служба зайнятості пропонує вам підвищити свою кваліфікацію, долучившись до курсів цільового призначення за навчальною програмою «Сучасні технології бухгалтерського обліку та фінансової звітності».

Програмою курсів передбачено: вивчення практичних способів користування формами, ознайомлення із завданнями автоматизації, організації підготовки та попереднього опрацювання облікових документів на підприємствах, порядок їх обробки, коректність  формування звітності та ін.

Не зволікайте, навчайтеся разом із кваліфікованими викладачами Одеського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості.

Курси розпочинаються 20 лютого 2023 року.

Що потрібно, аби долучитися до курсу? Вища освіта відповідного напрямку (економічна освіта), досвід роботи за фахом та вік не менше 18 років.

Нагадаємо, що для безробітних громадян, які зареєстровані в службі зайнятості, професійне навчання здійснюється безкоштовно, за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

Зацікавила пропозиція? За деталями звертайтеся до фахівців відділу активних програм зайнятості Кіровоградського обласного центру зайнятості за тел. 0 (522) 321 328 або до філій обласного центру зайнятості/їхніх структурних підрозділів за місцем вашого перебування.

Орієнтовний графік навчання за іншими професіями, які можна здобути за сприяння Державної служби зайнятості у лютому 2023 року, тут: https://cutt.ly/FCw1Y4L. 

Пишіть у  Telegram-канал – t.me/dcz_kir

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості