Швачка: опануй актуальну професію та поринь у справу свого професійного життя

  • 150

Фото без опису

 

Є бажання опанувати одну з «топових» професій на Кіровоградщині?  Державна служба зайнятості готова вам допомогти – організує професійне навчання за професією «Швачка»! Викладачі центрів професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості не просто навчають професіям «з нуля», вони допоможуть відпрацювати отримані теоретичні знання на практиці.   Навчання за сприяння служби зайнятості – це гарантія працевлаштування!

14 лютого 2023 року на базі Рівненського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості стартує професійне навчання за професією «Швачка».

Термін навчання – 3,0 місяця.

Мрієте навчитися шити та займатися цим професійно? Бажаєте стати майстром з пошиття одягу, виготовляти швейні вироби різної складності? Не зволікайте! Втілюйте свої професійні ідеї разом зі службою зайнятості!

 Де дізнатися більше про організацію професійного навчання? У відділі активних програм зайнятості Кіровоградського обласного центру зайнятості  (тел. 0 (522) 321 328) або у філії обласного центру зайнятості/їхніх структурних підрозділів за місцем вашого перебування.

Орієнтовний графік навчання за іншими професіями, які можна здобути за сприяння Державної служби зайнятості у лютому 2023 року, тут: https://cutt.ly/FCw1Y4L. 

Пишіть у  Telegram-канал – t.me/dcz_kir

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості