СОБОРНІСТЬ – МЕТА ПЕРЕМОГИ!

  • 186

Фото без опису

22 січня — особлива дата в історії нашої держави. День Соборності України — це день, коли вперше за багато століть історичні українські регіони об'єдналися в одну державу.

104 роки тому, українці, заявивши про своє право на єдину державу, проголосили перед усім світом єдність від Карпат до Донеччини. Нині, як і понад століття тому, Україна продовжує боротьбу за незалежність та своє існування. Наші воїни знищують російського агресора на передовій, а весь Український народ, який об‘єднався в ці важкі часи, пришвидшує перемогу на інших важливих фронтах.

З метою виховання в підростаючого покоління глибокої поваги та любові до Батьківщини, людської гідності, формування національної свідомості у підростаючого покоління виховання у них почуття патріотизму та з нагоди відзначення Дня Соборності України закладах освіти та культури проведено низку заходів.

Діти впевнені в бажанні будувати Українську державу в рівноправній єдності всіх громадян незалежно від національності, віри і переконань, бо Свобода, Незалежність, Соборність – це ті неперехідні цінності, які завжди були, є і будуть шановані в Україні.

Пам‘ятаймо та цінуймо нашу Незалежність та Єдність! Слава Україні!