Тракторист-машиніст с/г виробництва: опануй професію та стань аграрієм на своїй землі

  • 185

Фото без опису

 

 

 «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва». Саме за цією професією служба зайнятості організовує професійне навчання, по його закінченню слухачі отримають базову категорію – А1.

Навчання стартує 24 січня 2023 року, термін – 6, 6 місяців.

Викладачі Рівненського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості допоможуть пізнати будову, правила експлуатації, технічне обслуговування, ремонт тракторів. Ви отримаєте практичні навички керування колісними та гусеничними тракторами.

Є бажання опанувати нову професію? За деталями навчання звертайтеся до фахівців відділу активних програм зайнятості Кіровоградського обласного центру зайнятості за тел. 0 (522) 321 328 або до філій обласного центру зайнятості чи їхніх структурних підрозділів за місцем вашого перебування.

Довідково. Для зареєстрованих безробітних, зокрема Кіровоградщини, професійне навчання здійснюється безоплатно, за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

Орієнтовний графік навчання за іншими професіями, які можна здобути за сприяння Державної служби зайнятості у січні 2023 року, тут: https://cutt.ly/FCw1Y4L

Наш Telegram-канал – t.me/dcz_kir

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості