ЯК БУДУВАТИ МІЦНІ ТА ДОВІРЛИВІ СТОСУНКИ ЗІ СВОЄЮ ДИТИНОЮ

  • 225

Фото без опису

Як будувати міцні та довірливі стосунки зі своєю дитиною (засідання Батьківського клубу)

18 січня в КЗ «Гайворонська міська публічна бібліотека» Гайворонської міської ради відбулося чергове засідання Батьківського клубу за програмою ЮНІСЕФ-дітям.

Сьогодні учасники засідання обговорювали тему: «Як будувати міцні та довірливі стосунки зі своєю дитиною», яке провела бібліотекар відділу обслуговування Томашевська Лариса Олександрівна.

Батьки дізналися, аби побудувати міцні та довірливі стосунки зі своєю дитиною і виховувати її щасливою, важливо знати особливості дорослішання дитини, правильно на них реагувати та допомагати дитині справлятися з кризами, які трапляються на цьому шляху.

Під час засідання учасники прийняли участь у анкетуванні «Ви і Ваша дитина», переглянули відео-ролик «Разом до розуміння» та «10 речей, які діти хочуть чути від своїх батьків».

Діти в це час, як завжди провели з користю своє дозвілля на майстер- класі, де виготовляли «Сніговичока» та грали в гру «Твістер».

Запрошуємо всіх бажаючих приєднуватися до Батьківського клубу від ЮНІСЕФ-дітям при Гайворонській міській публічній бібліотеці, які проводяться щосереди о 13.00 год.

Будемо разом обговорювати корисні, цікаві та важливі питання на різноманітні теми.

Разом до перемоги!