Ви бухгалтер? Запрошуємо вдосконалити свої знання на курсах!

  • 122

 

Маєте намір знайти роботу у сфері бухгалтерського обліку? Є бажання вдосконалити свої знання, аби йти «в ногу з часом»? Державна служба зайнятості пропонує курси цільового призначення за навчальною програмою «Сучасні технології бухгалтерського обліку та фінансової звітності».

Під час навчання ви опануєте нові професійні концепції обробки та передачі інформації, використання інформаційних технологій у бухгалтерському обліку, що сприятиме підвищенню ефективності та якості роботи, поліпшенню контролю за фінансовою діяльністю підприємства.

Де будуть проходити заняття? На базі Одеського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості.

Навчання стартує 26 грудня 2022 року.  

Бажаєте за короткий термін покращити свої навички у цій сфері? Деталі дізнавайтеся у відділі організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості за тел. (0522) 32 13 28 або у найближчому центрі зайнятості чи філії обласного центру зайнятості за місцем вашого перебування.

Довідково. Для зареєстрованих безробітних, зокрема Кіровоградщини, професійне навчання здійснюється безоплатно, за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

Орієнтовний графік навчання за іншими професіями, які можна здобути за сприяння Державної служби зайнятості у грудні 2022 року, тут: https://cutt.ly/FCw1Y4L. 

Наш Telegram-канал – t.me/dcz_kir.

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості