Навчаємо професії адміністратора: жителів Кіровоградщини запрошують на навчання

  • 124

Фото без опису

 

«Адміністратор» - професія, яка затребувана у сфері послуг.   Бажаєте успішно працювати у салоні краси, перукарні, ательє або готелі? Для вас є вигідна пропозиція – професійне навчання за сприяння Державної служби зайнятості.

Початок занять 20 грудня 2022 року.

Ділове спілкування та етика на робочому місці, психологія обслуговування відвідувачів, ведення ділової документації та організація реклами – про все це й багато іншого ви дізнаєтеся від викладачів Одеського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості.

За 5,5 місяців ви опануєте нову професію та отримаєте гарантоване працевлаштування, оскільки навчання здійснюється на замовлення роботодавця.

Деталі дізнавайтеся у відділі організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості за тел. (0522) 32 13 28 або у найближчому центрі зайнятості чи філії обласного центру зайнятості за місцем вашого перебування.

Довідково. Для зареєстрованих безробітних, зокрема Кіровоградщини, професійне навчання здійснюється безоплатно, за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

Орієнтовний графік навчання за іншими професіями, які можна здобути за сприяння Державної служби зайнятості у грудні 2022 року, тут: https://cutt.ly/FCw1Y4L. 

Ми є у Telegram – t.me/dcz_kir.

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості