Гайворонська міська публічна бібліотека. Батьківські клуби

  • 133

Фото без опису      Фото без опису
Задля допомоги населенню Кіровоградщини, уникнення гуманітарної катастрофи та часткового нівелювання наслідків війни, в області розпочато проєкт Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) «Швидке реагування в Кіровоградській області для задоволення потреб дітей та їхніх опікунів, у тому числі внутрішньо переміщених осіб, які постраждали внаслідок війни в Україні».
Партнером Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) у реалізації проєкту виступає Благодійний фонд «Безпечне майбутнє». Засновником Благодійного фонду виступила Кіровоградська регіональна торгово-промислова палата.
7 грудня в КЗ «Гайворонській міська публічна бібліотека» Гайворонської міської ради відбулося перше засідання Батьківського клубу для батьків та дітей під назвою «Батькам про булінг: сутність, причини. Відповідальність». 
Засідання провели партнери бібліотеки сектор Гайворонського бюро безоплатної правової допомоги головний юрист - Барабаш Наталія Олександрівна. Учасники прослухали та обговорили питання булінгу, як розпізнати, що дитина страждає від булінгу, ознайомилися з порадами для батьків, як допомогти дитині в даній ситуації та куди звернутись про допомогу. Діти в цей час взяли участь у майстер-класі з виготовлення казкових героїв для ялинки та почастували солодощами та запашним гарячим чаєм. 
Запрошуємо всіх бажаючих, батьків з дітьми на засідання Батьківського клубу, який буде працювати при Гайворонській міській публічній бібліотеці.
Ми працюємо для Вас щоденно о крім суботи з 10.00 до 18.00 год. 
Без обідньої перерви.
Чекаємо на Вас!