Як стати перукарем «з нуля»? Жителів Кіровоградщини запрошують на безоплатне навчання!

  • 124

Фото без опису

 

Бажаєте втілити давню мрію в життя та стати професійним майстром перукарської справи? Служба зайнятості на замовлення роботодавця організовує професійне навчання за професією «Перукар (перукар-модельєр)».

Розкрити свій творчий талант та розвинути природні здібності вам допоможуть викладачі Львівського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості.

Поспішайте! Заняття стартують 12 грудня 2022 року!

За 5,2 місяця ви навчитеся:

  • виконувати різні типи та види складності стрижок, зачісок та укладання волосся;
  • моделювати та підбирати зачіски, стрижки в залежності від типу та форми обличчя клієнта;
  • виконувати різні техніки фарбування волосся;
  • діагностувати стан волосся тощо.

Цікавить навчання за цією професією? Деталі дізнавайтеся у відділі організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості за тел. (0522) 32 13 28 або у найближчому центрі зайнятості чи філії обласного центру зайнятості за місцем вашого перебування.

Довідково. Для зареєстрованих безробітних, зокрема Кіровоградщини, професійне навчання здійснюється безоплатно, за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

Орієнтовний графік навчання за іншими професіями, які можна здобути за сприяння Державної служби зайнятості у грудні 2022 року, тут: https://cutt.ly/FCw1Y4L. 

Ми є у Telegram - t.me/dcz_kir.

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості