ОГОЛОШЕНО ТОРГИ НА ЗЕМЕЛЬНІ ДІЛЯНКИ ГРОМАДИ

  • 275

Фото без опису

Гайворонська міська рада повідомляє про те, що 04 січня 2023 року будуть проводитись земельні торги у формі електронного аукціону з продажу права оренди на земельні ділянки сільськогосподарського призначення комунальної власності, на території Гайворонської міської ради, за межами с. Червоне, с. Бандурове та с. Мощене, а саме:

Фото без опису


Бажаючим взяти участь у земельних торгах у формі електронного аукціону необхідно зареєструвати свій особистий кабінет в електронній торговій системі Prozorro.Продажі та подати заяву з необхідними документами у визначений термін .

Учасником земельних торгів може бути фізична або юридична особа, яка розмістила в електронній торговій системі документи, зазначені в частині сьомій статті 137 Земельного кодексу України, сплатила реєстраційний та гарантійний внески, зробила закриту цінову пропозицію і відповідно до закону може набувати право власності чи користування земельною ділянкою, виставленою на земельних торгах. При сплаті реєстраційного та гарантійного внесків обов’язково необхідно вказувати номер лота.

Земельні торги проводяться за наявності не менше двох зареєстрованих учасників.

Земельні торги проводяться за процедурою визначення переможця, під час якої учасники мають можливість поетапного збільшення своїх цінових пропозицій протягом трьох раундів торгів.

Учасник протягом одного раунду торгів може один раз підвищити свою цінову пропозицію не менше, ніж на розмір мінімального кроку торгів (зробити крок торгів).

Земельні торги проводяться у формі електронного аукціону  в режимі реального часу в мережі Інтернет, за результатами проведення якого укладається договір оренди земельної ділянки з переможцем земельних торгів, який запропонував найвищий розмір орендної плати, зафіксований під час проведення земельних торгів.

Із детальною інформацією щодо лотів земельних торгів можна ознайомитися в електронній торговій системі Prozorro.Продажі.

Додаткову інформацію щодо вищезазначених земельних ділянок та з приводу участі у земельних торгах можливо отримати у відділі земельних відносин Гайворонської міської ради (м. Гайворон, площа Героїв Майдану, 5, каб. 1).