КОЛИ ДОМАШНІЙ КРИВДНИК - СИН

  • 139

🟩 Суд зобов’язав домашнього кривдника звільнити будинок його матері

🏠 70-річна Галина Володимирівна зраділа, коли її 40-річний син запропонував, щоб він разом з дружиною переїхав жити до неї. Жінка сподівалася, що вони допомагатимуть їй по господарству. Через місяць спільного проживання пані Галина вже пошкодувала про своє рішення.

🤬 Син постійно влаштовував конфлікти з матір’ю: нецензурно лаявся, вимагав гроші, штовхав, душив, приставляв пальці до її очей, погрожуючи їх виколоти.

❌ За вчинення домашнього насильства суд притягнув сина пані Галини до адміністративної відповідальності — оштрафував. Та стало ще гірше.

Спільне проживання стало неможливим. Жінка переїхала з власного дому до знайомих. Пізніше сусіди Галини допомогли їй знайти інше помешкання.

🟩 Жінка хотіла виселити сина зі свого будинку в судовому порядку, тому звернулась до бюро системи надання безоплатної правової допомоги.

🟩 Галині призначили адвокатку, яка підготувала та подала до суду позовну заяву про усунення перешкод у користуванні майном — зобов’язати звільнити житлове приміщення.

✅ Суд виніс рішення на користь Галини. Тому син був змушений виїхати з будинку матері, і вона нарешті змогла повернутися до себе додому.

⁉️Знайома ситуація? Час діяти! Телефонуйте безкоштовно до контактного центру системи БПД 0 800 213 103. Розкажіть свою історію та дізнайтеся, як діяти, щоб зупинити домашнє насильство.

#БПД #ПравоваДопомога #LegalAid