36 СЕСІЯ МІСЬКОЇ РАДИ

  • 155

Фото без опису

Сьогодні, 30 листопада, відбулося засідання 36-ї чергової сесії міської ради восьмого скликання. Відкрив та вів її міський голова Роман Волуйко.

Перед початком засідання міський голова зачитав подяку Гайворонській громаді, надіслану від військової частини А3425 за постійну допомогу та підтримку військовослужбовців 61-ї окремої піхотної Степової бригади, а також грамоту від голови ГО "Воїни світла Прибужжя" Андрія Янка, котру передав депутату Миколі Кондратюку та його команді за забезпечення військових бандеропечами. Після чого депутати перейшли до розгляду питань порядку денного.

Відповідно до Закону України та керуючись Положенням про присвоєння почесного звання «Захисник України – Герой Гайворонщини» присвоєно Почесне звання за проявлений героїзм та мужність під час захисту державного суверенітету та територіальної цілісності загиблим воїнам України Валерію Крутько, Олександру Сіденко та Андрію Палію.

Рішенням сесії в КНП «Центральна міська лікарня» запроваджено нові сучасні лабораторні дослідження, що пов’язано з вимогами постанови КМУ «Про затвердження переліку медичних психіатричних протипоказань щодо виконання окремих видів діяльності (робіт, професій, служби), що можуть становити безпосередню небезпеку для особи або оточуючих», відповідно до яких обов’язкові попередні, періодичні та позачергові психіатричні огляди з видачою довідки, у тому числі на предмет вживання психоактивних речовин.

З метою впорядкування території громади депутатами затверджено Порядок демонтажу самовільно встановлених тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності, малих архітектурних форм та літніх торгових майданчиків на території громади.

Для реалізації забезпечення ефективного використання паливно-енергетичних ресурсів та підвищення енергетичної ефективності будівель бюджетних установ та організацій громади затверджено Концепцію «Запровадження системи енергетичного менеджменту на території Гайворонської міської ради».

З метою забезпечення безпечної та безперебійної експлуатації енергетичних об’єктів розглянуто та надано згоду на безоплатну передачу у власність ПрАТ «Кіровоградобленерго» двох КТП, що по вул.Гайворонській та вул.Центральній.

З бюджетних питань – затверджено звіт про виконання місцевого бюджету громади за 9 місяців 2022 року, створено резервний фонд бюджету громади та затверджено порядок його використання та тимчасове положення.

Окрім того депутати розглянули дев’яносто сім питань з розділу земельних відносин. На цьому сесія свою роботу завершила.

Ознайомитись з текстами рішень та поіменним голосуванням можна на офіційному сайті міської ради.