У МІСЬКВИКОНКОМІ

  • 187

Фото без опису

Сьогодні відбулося дев'ятнадцяте засідання виконкому міської ради, яке вів міський голова Роман Волуйко. 
Розглянувши лист КП "Гайворонський комунальник" щодо затвердження тарифів на послуги з вивезення твердих побутових відходів та плановий розрахунок економічно обґрунтованих витрат на надання послуг на 2022 рік членами виконкому було вирішено затвердити тариф на послуги, погодити річний план надання послуг з ТПВ та ввести в дію тарифи на послуги з 1 січня 2023 року, яка відповідно становитиме 35 гривень на 1 особу.
З метою забезпечення безпечних і комфортних умов для учасників дорожнього руху по дорогах комунальної власності громади керівників комунальних підприємств зобов'язано затвердити схеми оперативного прибирання в осінньо-зимовий період 2022-23 років вулиць та доріг комунальної власності, прибудинкових територій багатоквартирних житлових будинків у зимовий період на території громади. 
Затверджено протокол засідання конкурсного комітету з визначення виконавця послуг з вивезення та захоронення ТПВ на території м.Гайворона та с.Хащувате. Виконавцями терміном на 12 місяців визначено КП "Гайворонський комунальник" та КП "Хащуватське комунальне господарство" відповідно.
Також розглянуто ряд інших питань, відділу житлово-комунального господарства, транспорту, благоустрою та з питань цивільного захисту, служби у справах дітей, відділу організаційної роботи, роботи з депутатським корпусом та зі зверненнями громадян, фінансового управління та прийнято відповідні рішення, з якими можна ознайомитися на сайті Гайворонської міської ради.