Чи може бути змінена назва посади іноземця, який працює на підставі дозволу?

  • 87

Фото без опису

Так, може.

Вказане не потребує оформлення нового дозволу на застосування праці іноземця або особи без громадянства. Але водночас потрібно внести зміни до дозволу.

Процедура внесення зміни визначено статтею 42-5 Закону України «Про зайнятість населення». Подається заява та копія трудового договору (контракту) в новій редакції (копія додаткової угоди про внесення змін до трудового договору).

Роботодавець зобов’язаний звернутися до регіонального центру зайнятості з вказаною заявою не пізніш як за 30 днів після зміни назви посади.

Плата за внесення змін до дозволу не справляється.

Ознайомитись з інформацією, що стосується питань видачі дозволів, можна також на веб-сторінці Кіровоградського обласного центру зайнятості у розділі «Роботодавцям» – «Працевлаштування іноземців та осіб без громадянства в Україні» – «Інформація до відома».

Є питання щодо видачі дозволів на застосування праці іноземців та осіб без громадянства? Телефонуйте за номерами (0522) 24 64 18 або (0522) 32 08 01.

Виникають інші питання сфери зайнятості? Звертайтеся до найближчого центру зайнятості чи філії за місцем вашого перебування або за телефонами, що розміщені тут https://cutt.ly/VNiez6n

Ми є в Telegram https://t.me/dcz_kir

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості