Кропивницька рукодільниця отримала грант від «єРобота»

  • 110

Фото без опису

 

У Кропивницькому рукодільниця виборола грант на відкриття власної справи.

 Її бізнес-проєкт   –  персоналізація та вишивка на одязі та текстилі. Авторка ідеї –  Алла Шаркова. Вона переконана, що мода на вишивку знову повертається і вона готова її популяризувати.

«Сьогодні вишивки ми бачимо не тільки на дорослому одязі, а часто можна спостерігати такі речі й серед маленьких модників. Оскільки маю хист до вишивання, я вирішила, що потрібно відкрити власну справу, яка нестиме користь та радість іншим»,розповідає рукодільниця.

За словами жінки, про урядовий проєкт «єРобота» дізналася із засобів масової інформації. Так, вагання та побоювання були, однак проконсультувавшись та ознайомившись із тонкощами програми – вирішила діяти.

Алла Борисівна подала заяву через Єдиний державний вебпортал електронних послуг Дія, склала бізнес-план та презентувала його фахівцям Кіровоградського обласного центру зайнятості. Результат старань не змусив довго чекатижінка отримала схвальне рішення.

«Планів на реалізацію своєї мрії маю чимало. Першочергово, потрібно закупити вишивальну машину, яка дозволить робити малюнки та написи різних розмірів. Разом з майстринями, які я маю намір винаймати, будемо виготовляти й шеврони, які можна пришити до корпоративного одягу будь-якої складності та дизайну», зазначає майбутня підприємиця.

На початку втілення своїх ідей, жінка планує працювати одна, а згодом залучить вишивальницю та SMM-ника для просування своїх виробів.

«Для нас, справжніх українців, вишивка – це символ українського народу, здоров'я та краси, щасливої долі й родової пам'яті, порядності й чесності, а ще – це наш оберіг. Я вважаю, що саме у цей нелегкий для нас усіх час, ми повинні пригадати те, що було у нас колись у моді. Ми – українці і маємо завжди про це пам’ятати. Навіть зараз ми не опускаємо руки та не здаємося, а відкриваємо власні справи, якими «горимо». Цим ми не тільки підтримуємо країну на економічному фронті, а й допомагаємо безробітним реалізувати себе, отримавши робоче місце», - стверджує Алла Шаркова.

Тож, жінка радить не вагатися, а починати працювати та втілювати свої давні мрії у життя. Дійте, якщо бачите, що маєте потенціал, держава вам у цьому допоможе!

Бажаєте відкрити власну справу? Є бізнес-ідеї? З приводу консультацій щодо мікрогрантів телефонуйте за номером: (0522) 32 28 41 або задавайте питання у Telegram-каналі https://t.me/dcz_kir.

Які умови надання гранту? Деталі тут: https://cutt.ly/WXk8T37.

Де подати заявку на отримання мікрогранту? На порталі ДІЯ.