Від плану до діючого бізнесу: запрошуємо на курси держпрограми «єРобота»

  • 108

Фото без опису

 

Не можете наважитись відкрити власну справу? Є ідея, але немає коштів? Вам на допомогу – грантова програма «єРобота» на створення або розвиток уже діючого бізнесу.

Для тих, хто хоче отримати більше шансів на позитивний результат для отримання гранту, Державна служба зайнятості організовує курси цільового призначення за навчальною програмою «Держпрограма «єРобота». Отримання державного гранту на створення або розвиток бізнесу».

Викладачі Одеського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості ознайомлять вас з алгоритмами та умовами отримання гранту, розкажуть про основні розділи бізнес-плану і методи їх написання.

Не проґавте шанс: пройдіть курси, отримайте грант та реалізовуйте свою бізнес-ідею!

Заняття розпочнуться 21 листопада 2022 року.

Бажаєте пройти курси? За деталями звертайтеся до фахівців відділу організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості за тел. (0522) 32 13 28 або до найближчого центру зайнятості чи філії обласного центру зайнятості за місцем вашого перебування. Контакти тут: https://cutt.ly/OJ48QYR. Ми є у Telegram - t.me/dcz_kir.

Довідково. Для зареєстрованих безробітних, зокрема Кіровоградщини, професійне навчання здійснюється безоплатно, за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

Орієнтовний графік навчання за іншими професіями, які можна здобути за сприяння Державної служби зайнятості у листопаді 2022 року, тут: https://cutt.ly/FCw1Y4L. 

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості